Us oferim un catàleg de propostes de qualitat per fer de la vostra estada, les vacances perfectes.

En aquest apartat trobareu experiències i activitats prèviament seleccionades, per ajudar-vos a planificar la vostra visita. Esports d’aventura estrella com el ràfting o el barranquisme, visites culturals, rutes de senderisme amb guies locals… Busca entre totes les nostres opcions i reserva fàcilment durant el teu procés de reserva.

Ràfting

Una de les activitats més emocionants i divertides que et permetran gaudir de les aigües braves del riu Noguera Pallaresa, un dels rius més impressionants de Catalunya i el sud d'Europa.

No cal tenir coneixements previs. Tu poses les ganes i nosaltres tot el material tècnic i els nostres experimentats guies per gaudir de forma segura i divertida de les emocions del riu en un entorn incomparable com és el Pirineu català.

Desde 45€/persona

Hidrospeed o Kayak

Si busques sensacions extremes, l’hidrospeed és l’activitat que estaves buscant.

Consisteix en deslliçar-nos pel riu amb un “trineu d’aigua”, seguint la línia que ens marca el riu i el monitor. És necessari un mínim de forma física.

El kayak és activitat fàcil, divertida i gens complexa, que inclou instructor. Aprendrem a virar i desplaçar-nos en un mitjà natural i salvatge com és el riu Noguera Pallaresa d'una forma fàcil i segura.

Desde 35€/persona

Barranquisme

El barranquisme o descens de barrancs és l'activitat per als amants de la natura que busquen viure una experiència única. Durant l'activitat ens introduirem dins de barrancs excavats a les roques i les muntanyes durant milers d'anys. I amb l'ajuda d'un instructor anirem superant diferents nivells i graus de dificultat.

Una activitat que també es pot fer en família amb preus econòmics i en la qual sempre s'inclou tot el material tècnic necessari.

Desde 45€/persona

Rutes en Fat bikes elèctriques

A causa dels desnivells importants que trobem al Pirineu, les Fat Bikes elèctriques ens permetran arribar encara més lluny gràcies al motor.

Però no tot són comoditats, ja que tot i que porten un motor, s'ha de pedalar perquè la bicicleta es mogui. És simplement un suport en les pujades, regulable en diferents nivells.

Desde 35€/persona

Via ferrada d'Alins

La via Ferrada Salt del Botanal és un bonic recorregut que aprofita el màxim les grans parets del poble d'Alins en el cor de Vall Farrera.

Una via bastant llarga i entretinguda. Disposa de diverses variants fàcils pel que li fa interessant per a iniciació o anar amb nens.

Està perfectament senyalitzada amb cartells i pintura groga.

Desde 35€/persona

Sortides a cavall

Muntat sobre un dels millors amics de l'home, el cavall, recorrerem senders i camins del Pirineu de Catalunya.

Activitat que no requereix experiència prèvia, en la qual els nostres guies ens donaran instruccions de guia i munta.

Activitat adaptada per a nens i famílies.

Desde 22€/persona

Packs promocionals